Sa ne cunoastem

Numele meu este Cosmina, sunt mama a doi baieti si incerc sa scriu acest prim post in timp ce baietelul cel mic, Tudor(6luni), doarme, iar cel mare, Rares(3 ani si 5 luni), este la gradinita. 
Mi-am dorit copii de cand ma stiu. Cred ca mai des mi-am imaginat viata mea alaturi de copiii mei decat mi-am imaginat cum va fi cand voi fi mireasa, sotie, sau avand o cariera de succes.
Astazi, alaturi de sotul meu si de cei doi copii minunati pe care ii avem, ma simt implinita, zilele pot fi uneori coplesitoare, de nopti nu mai spun… dar privind in ansamblu, nu imi pot imagina viata altfel.

Imi doresc sa gasiti folositor ceea ce voi impartasi pe acest blog, sa invatati din greselile mele, sa ma invatati si voi cate ceva . Nu doresc sa dau sfaturi, sa dau formule magice despre cum se creste un copil, pentru ca desi am doi copii invat lucruri diferite de la fiecare dintre ei, cresc diferit, dorm si mananca diferit! Nu sunt o bucatareasa desavarsita dar experimentez in fiecare zi retete noi si sanatoase pentru copiii mei si o mare parte din ele vi le voi impartasi, in speranta ca va vor fi de folos.

Imi doresc sa impartasesc experiente 🙂

Si imi doresc sa scriu lucruri interesante pentru ficare mama care poate se pierde in viata copiilor ei, uita sa mai fie ea, pentru ca da, avem tendinta asta. Avem tendinta de a nu ne mai ingriji, de a nu ne mai uita in oglinda, de a nu mai savura o cafea cu prietenele. Si eu o stiu foarte bine dar incerc sa ma vindec 🙂