Rapid, sanatos si gustos

Mi se intampla foarte des sa am maxim 20 de minute la dispozitie pentru a-mi pregati masa de pranz, pentru ca atunci cand dorm copiii am foarte multe lucruri de facut. De obicei e ora la care fac ordine prin casa, bag la spalat, pregatesc ceva de mancare… Astazi este una din acele zile cand toata casa este cu fundul in sus, chiuveta striga la mine sa o eliberez de vasele stranse in ea, asa ca nu stiu ce sa fac mai intai.

Una dintre cele mai rapide mese pe care le prepar pentru mine este bazata pe legume congelate. Imi plac in special cele chinezesti. Gasesc la Lidl un tip care imi place mult si imi fac stoc ori de cate ori merg. Ori le pregatesc simple, cu sos de soia, ori cu peste sau pui la gratar. Orice varianta as alege nu dureaza mai mult de 20 de minute.

Dar astazi am pregatit o reteta noua care s-a dovedit a fi delicioasa : legume chinezesti cu paste integrale.
Pastele sunt marca Auchan, integrale, cu ardei iute si usturoi (sunt delicioase). Nu a trebuit decat sa trag putin la tigaie legumele cu sos de soia, cam 10 minute, timp in care am fiert pastele. Apoi le-am amestecat si le-am mai tinut 1 minut pe foc.

Delicioase! Va recomand 🙂